L’Orfeó d’Aldaia grava el seu ‘flashmob’ envoltat per centenars de veïns

304


Des de les 9.00 hores, membres de l’Orfeó d’Aldaia, equip tècnic de gravació i participants en general es van donar cita a la Plaça de la Constitució del municipi per a començar la sessió de gravació del ‘flashmob’ organitzat per l’associació musical amb motiu de celebrar el 40é aniversari des que va ser fundada.

Un rodatge que va durar tot el matí i part de la vesprada, per al qual s’hagueren de gravar presses des de diferents punts de vista per a enriquir l’edició final, la qual estarà plena de cançons, balls, coreografies i, com no, l’inestimable col•laboració de les veus de l’Orfeó d’Aldaia.

Fragments de l’obra Carmina Burana, entre d’altres, composaran la banda sonora d’aquest vídeo musical fet baix la direcció de Francesc Valldecabres, director de l’Orfeó, amb una coreografia i direcció artística per part de Laia Taberner i Natalia Herrero, la realització del professional Jaume Bayarri i els equips de so de l’empresa STIG-MUSIC.

Malgrat el fred matiner, el qual es combatia amb xocolata calenta que es repartia a tots els assistents, centenars de veïns van participar en aquesta activitat de celebració que va despertar molta expectació i motivà que molta gent que passava per allí es quedara a veure l’espectacle.

Per a gaudir del muntatge final, s’haurà d’estar pendent a les xarxes socials, mitjà de difusió triat per l’Orfeó d’Aldaia com a plataforma per a la estrena d’aquest ‘flashmob’.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.