L’Orfeo d’Aldaia busca financiació per al concert de Maria del Mar Bonet via crowfunding

707

Aldaia. Maria del Mar BonetDesprés d’aquests 40 anys d’història, l’Orfeó d’Aldaia planteja uns reconeixements anuals a personalitats del món cultural i musical amb un perfil coincident al seu. En aquesta edició, l’Orfeó prepara un  homenatge a Maria del Mar Bonet. Per això, l’Orfeo ha obert una plana a Verkami per a financiar el proyecte via crowfunding. Fins al moment, i a falta de 13 dies, el projecte ha aconsseguit 900 euros just la meitat de 1.800 euros que volen recaudar via crowfunding.

L’Orfeó ha creat un espectacle on mescla música culta, música tradicional, música d’autor, poesia, dansa i mitjans audiovisuals i en el qual estarà acompanyat per l’actriu Gemma Taberner, el conta contes Llorenç Giménez, el grup Bajoqueta Rock,  Paco Muñoz, el cantor i director de la Colla Brials Toni Guzmán, el dolçainer Eduard Navarro, el director i realitzador Jaume Bayarri, el pianista Fernando Taberner, la soprano Saray García. L’acte serà conduit per Clara Castelló, periodista junt amb Francesc Rodrigo poeta i filòleg.

L’espectacle versarà al voltant de la Mediterrània, les tradicions i la modernitat, les figures deVicent Andrés Estellés Matilde Salvador, tot finalitzant amb l’actuació de l’homenatjada Maria del Mar Bonet que ens acompanyarà en aquest dia tan especial.

El concert serà al TAMA (Teatre-Auditori Municipal d’Aldaia) on l’Ajuntament d’Aldaia hi col•labora amb la seua cessió. Dimecres 31 de juliol de 2013 a les 23h.

@hortanoticias en Telegram

5 Comentarios

  • Como tantas veces, estos “culturillas” de medio pelo, queriendo dar lecciones de valencianismo.
   Mª del Mar Bonet….es mallorquina, además de un referente ético, igual que los/as demás artistas: aldaieros, valencianos, personas implicadas e inquietas por la cultura en general y la MEDITERRANEA en particular, que nos UNE, no nos separa…
   V. Andrés Estellés, Matilde Salvador dos grandísimos personajes patrimonio de TODOS los valencianos; muy vinculados a Aldaia se merecen este homenaje y mucho más.
   Desde luego que, cualquier oferta cultural, es abierta, libre… y sobre gustos no hay polémica.

 1. Oye Valencià, que problema tienes con que el Orfeon le hagan un homenaje a quien ellos crean conveniente?? Ellos no han pedido un euro a ninguna administracion publica lo estan sacando todo de donaciones privadas, entonces que problema hay??? No tenemos libertad en este pueblo o que???

 2. Bon día:

  Si no tinc entés malament, no hi ha col.laboració económica de ninguna administració, però si costa diners a tot el poble, com qualsevol cessió d´espais.

  En quant a fer un homenatge en si mateix, no pot haver cap problema, ja que l´orfeó es sobirà i fa un homenatge a qui creu convenient. No obstant, no falta raó a “Valencià” quan tilda de catalaniste l´acte, ja que les persones homenatjades han segut ídols dels catalanistes més encessos. Tot i això, llibertat per a tots els que facen actes culturals per al poble, qui vullga que vaja i qui no que es quede a casa.

  • Dues detalls:

   …”però si costa dines al poble, como qualsevol cessió d’espai”…

   Un centre public tancat tambe costa dines al poble; tots paguem totes les cessions…

   …”idols dels catalanistes mes encessos”…

   Deuen estar molt contens aquestes persones: Saray Garcia, Fernando Taberner, Gemma Taberner, Eduard Navarro, Jaume Bayarri….i per supost desde el cell V. Andrés Estelles (Burjasot), i Matilde Savador (Castelló), i la maiorquina Mª del Mar Bonet.
   Altra cossa és que arriben a entendre aquesta polemica

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.