L’oposició demana a Alcaldia una pròrroga de l'exposició pública del PRI del Centre Històric

353

El Bloc, junt a la resta de partits a l’oposició, ha instat a Alcaldía a prorrogar l’exposició pública del PRI del Centre Històric a través d’una moció presentada al ple d’aquesta vesprada. Esta formació demana “que tots els veïns i veïnes que ho sol•liciten i els que ja ho han sol•licitat, siguen atesos per l’arquitecte municipal i també pel alcalde qui es va comprometre públicamente a fer-ho”. A més, com a grup municipal exigeix tindré una reunió amb el grup redactor del PRI.
Segons adverteix, en el DOCV de 30 d’abril de 2009 es va publicar “l’ampliació del termini d’informació pública del Pla de Reforma Interior del Centre Històric i el seu estudi d’integració paisatgística”.

Al seu juí, el període d’exposició serà insuficiente per la importància del tema per al futur urbanístic del poble d’Alboraia. A més, la web municipal (on està en exposició pública el PRI) ha estat fora de servei “com a mínim des del 15 de maig al 18 de maig”.

Per altra banda, es referereix a l’interés manifestat pels veïns que volen ser atesos per l’alcalde i l’arquitecte municipal argumenta que l’ajuntament ha fet la publicitat del tema (cartes als veïns del centre històric sense protecció en els seus domicilis i veïns propietaris de cases protegides) quan ja s’estava en la prorroga.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.