L’institut Faustí Barberà recapta fons per ajudar a les dones embarassades i xiquets refugiats a Grècia

0
147

Els alumnes de primer i segon de Batxillerat de l’institut Faustí Barberà d’Alaquàs han celebrat amb èxit el seu Mercat Solidari organitzat per a recaptar fons per al projecte Caravana Solidaria de l’ONG Milyun Albalunat amb l’objectiu de recaptar fons per a un projecte amb dones embarassades i xiquets i xiquetes refugiats a Grècia. Concretament, els joves han arreplegat al voltant de 270 euros que aniran destinats a aquesta entitat que treballarà durant els mesos de juliol i agost al campament d’Idomeni, a Grècia.

Foto Alumnes Faustí Barberà

Els organitzadors d’aquest mercat han treballat al llarg de l’any per tal de sensibilitzar a tot l’alumnat del centre al voltant de la situació que es viu a Grècia, posant especial èmfasi en els drets humans. L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, acompanyada de la directora del centre, Paqui Morellà, va visitar el mercat per col·laborar amb la iniciativa.

A través del projecte ‘Caravana Solidaria‘, els alumnes col·laboraran amb la dotació d’una ‘matronamòbil‘ que serà una caravana rehabilitada i amb presència de matrones voluntàries que viatjaran fins allí, oferiran un espai i una atenció a les vora 200 dones embarassades que hi ha al campament. El projecte es completa amb la construcció d’un parc infantil per als xiquets i xiquetes que s’instal·larà al mateix campament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here