L’Institut d’Estudis Comarcals de l’Horta Sud convoca el XXIé Premi d’Investigació

951

L’Institut d’Estudis Comarcals de l’Horta Sud (IDECO) ha convocat el XXIé Premi d’Investigació sobre aquest territori, amb l’objectiu de fomentar el coneixement d’aquesta comarca en qualsevol àmbit.

És per això que el premi s’atorgarà al millor projecte d’investigació inèdit en qualsevol de les disciplines científiques i que permeta conèixer i aprofundir en algun dels aspectes d’aquesta realitat geogràfica, cultural, antropològica, etnogràfica, musical, mediambiental, econòmica o humana.

Després de tantes convocatòries com ha realitzat l’IDECO de l’Horta Sud, l’objectiu principal és promoure la realització d’estudis sobre aquesta realitat comarcal, per tal de contribuir a un millor coneixement prospectiu de l’Horta Sud.

A tal efecte, es concedirà una beca de 2.000 euros a un projecte d’investigació original inèdit que puguen realitzar-se de manera individual o en equip. Els projectes seran seleccionats per un jurat designat per l’IDECO, seran lliurats abans de l’1 de desembre de 2017 i la resolució es farà pública abans del 12 de desembre del mateix any.

El treball definitiu, que en cap moment ha de superar les 200 pàgines, ha de lliurar-se abans de l’1 de setembre de 2018 perquè puga ser publicat –en cas que així es considere-- dins d’aquest exercici. En aquest sentit, IDECO adquireix els drets d’autor sobre el llibre en la seua primera edició, que serà publicada en valencià i la traducció, si cal, correrà a càrrec dels autors o autores.

Quant a premis d’aquestes característiques, darrerament han estat publicats sota les investigacions de Xemeneis de rajola, Mestres de la República a l’Horta Sud i Arqueologia de l’Horta Sud, títols que posen de manifest la realitat social, humana i cultural d’aquest territori que envolta la gran urbs i que disposa d’unes característiques que la fan singular.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.