L’IES Enric Valor de Silla inicia el curs per a formar alumnes mediadors

652

OLYMPUS DIGITAL CAMERAL’IES Enric Valor de Silla organitzat durant el mes d’octubre un curs que impartirà l’experta Mª José Sendra Llorens per formar alumnes mediadors i en el que també participaran alguns professors i, potser, algun pare. El curs tindrà lloc els dimecres 16, 23 i 30 d’octubre, i el 6 de novembre de 15 a 18 hores al centre.

L’Equip de Mediació del l’IES ha apostat per treballar la resolució de conflictes, inevitables als centres escolars, d’una manera pacífica i dialogada.

A més, s’ha posat en funcionament un programa d’Ajuda entre Iguals, en el qual els alumnes expliquen als companys el que no entenen. No només els alumnes mediadors participaran, sinó també aquells alumnes que estiguen interessats a fer-ho.

També volen tutoritzar a qui se senta assetjat per altres; que sàpia que tindrà, almenys, un company que l’escoltarà i l’ajudarà.

L’Equip de Mediació porta ja quatre cursos amb aquest projecte, que començaren Pepa Climent, psicopedagoga del centre; Luz Peñuelas, professora de Castellà, i Vicente Suay, professor de Biologia i Geologia. En aquest moment Suay és el coordinador d’aquest programa i del d’Ajuda entre Iguals, dins del Programa Contracte.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.