L’èxit del primer campus de futbol sala fa pensar a Alaquàs en la segona edició

0
139

Alaquas-campus-futbol-salaAlaquàs ha finalitzat amb éxit aquest mes de juliol el primera Campus de Futbol Sala organitzat pel Club Castell d’Alaquàs Futsal amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alaquàs. L’objectiu del Campus ha estat fomentar aquesta modalitat esportiva sota els valors del respecte i la companyonia.

Durant les dues primeres setmanes de juliol, els participants han pogut guadir de les diferents activitats organitzades: partits de futbol sala, multijocs, piscina i excursions culturals. Ha hagut també classes teòriques sobre la regla del joc adaptades al futbol sala així com també s’ha donat a conèixer també vocabulario específic en anglés sobre l’esport.

El Campus ha estat dirigit per Fabio Ramón Casalucci i com a monitors han participat Olga Zomeño, Enrique Piqueras, Mauricio Baeza i Jorge Cayetano. L’èxit i la bona acollida farà que l’any vinent puguen repetir l’experiència.

El club de Futbol Sala d’Alaquàs està format enguany per vuit equips de diferents categories: benjamí, aleví, infantil, cadet, dos equips de juvenil, sénior femení i sénior masculí.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.