L’Escola Taller Cau de la Rabosa realitza pràctiques amb obres d’interés per a la comunitat

0
50

El passat 28 de desembre s’inicià la 3a fase de l’Escola Taller de l’Ajuntament de Silla, on 36 alumnes, joves entre 16 i 24 anys, estan formant-se en quatre oficis: obrer, pintura, electricitat i jardineria.
A l’Escola Taller es combina la formació i la pràctica professional i els alumnes tenen un contracte de formació per realitzar obres d’interés per a la comunitat.

Així, al llarg del primer any de funcionament, s’han realitzat les actuacions següents que es poden veure en quasi tots els racons del poble.

Taller de soldadura

D’altra banda, l’Ajuntament de Silla ha informat de que ADES ha posat en marxa un Taller de Formació de Soldadura Oxigas i Soldadura Mig/mag adreçat a persones en situació de desocupació i que els proporcione la qualificació professional per a exercir una ocupació adequada a les necessitats del mercat de treball i estimular la seua contractació o la seua inserció laboral.

Deu alumnes participen en aquest taller de 680 hores, que es va iniciar el dia 28 de desembre i finalitzarà el 3 de juliol. Aquest taller compta amb una subvenció del Servef.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.