L’escola La Milotxa de Puçol torna a concentrar-se en protesta pel tancament d’una unitat d’Educació Infantil

511

Puçol-Escuela-Milotxa-concentracion

Docents, pares, mares i alumnes de l’Escola d’Educació Infantil La Milotxa de Puçol han tornat a concentrarse, com farán tots els dimarts a les 8.30 hores, abans de la jornada lectiva, en protesta pel tancament d’una unitat per a l’atenció de l’alumnat de 3 anys, previst per al pròxim curs.

La intenció de la Conselleria d’Educació de suprimir una unitat suposa un dany afegit per a este centre d’educació de Puçol, que disposava de 12 grups fins que una resolució la Conselleria del 2 d’abril de 2013 va suprimir una d’elles.

“Eixa decisió va suposar la massificació de l’alumnat, amb 26 o 27 xiquets de tres anys per aula, una pitjor atenció escolar en general i la pèrdua de dos llocs de treball”, lamenten des del centre escolar.

Per a mostrar el rebuig de la intenció de la Conselleria d’Educació de dur a terme una nova retallada en el centre, els pares, mares i alumnes s’han concentrat els dies 10 i 17 de febrer des de les 8.30 a les 9.10 hores a les portes del col·legi amb una pancarta en què podia llegir-se: “No al tancament d’una unitat en La Milotxa. No a la massificació de l’alumnat en les aules”.

El professorat del centre pretén mantindre la concentració “de manera indefinida” cada dimarts fins que la Conselleria recapacite i no continue amb la seua intenció de tancar la unitat i empitjorar les condicions d’atenció escolar en esta escola pública.

A més, els professors han posat en marxa una campanya d’arreplega de firmes en la plataforma www.change.org, mentres que l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) del centre ha començat a arreplegar suports en paper, que es portaran a la seu de la Conselleria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.