L’Escola de Capatassos Agrícoles de Catarroja celebra el seu 60 aniversari amb un concurs de fotografía

2902

L’Escola de Capatassos Agrícoles de Catarroja celebra aquest any el seu sisanta aniversari i ho celebra amb una sèrie d’activitats com ara un concurs de fotografia, xerrades i la presentació d’un documental sobre agricultura ecològica.

Amb motiu del seu 60 aniversari, l’Escola de Capatassos Agrícoles de Catarroja ha convidat a tots els alumnes i exalumnes del centre a participar en esta primera edició del Concurs de Fotografia ECA Catarroja amb la temàtica 60 anys de professió agrària, forestal, jardinera y mediambiental.

L’objecte del concurs es convidar als participants a observar el seu entorn mitjançant la fotografia, per tal que els permeta reconèixer i capturar l’espai on viuen, despertant la seua capacitat d’observació de les històries, objectes, paisatges i persones que formen part d’eixe lloc.

Demà 31 de març s’han previst una sèrie de xerrades informatives: a les 11.30 hores,  Experiencias de producción Agroecológica, de Raúl Avinyó (L’Hort de Carme); a les 12 hores, presentació del documental Nugant Cordes, per Mayte Fornes (Curcuma Agroecológica) i, a les 12.30 hores, Pla Valencià de Producció Ecològica, d’Alfons Domínguez (GVA-SPEit).

El centre, de la Diputació de València, imparteix dos cicles mitjans d'agricultura ecològica i un altre de jardineria i viverisme. I dos cicles superiors de paisatgisme i medi rural, i altre de forestal i medi natural.

Dins de tota una sèrie d'actes que tindran lloc durant el present curs, la setmana entrant està previta la visita del president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.