L’Escola d’Adults de Godella impartirà tots els cursos de Secundària el pròxim curs

729

La nova oferta formativa de l’EPA de Godella per al curs 2018-2019 proposada per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Godella ja està disponible, amb el manteniment d’activitats de cursos anteriors i amb la incorporació de nous tallers i cursos.

Quant als cursos que s’ofereixen, continuen en vigor els de formació bàsica i formació superior les inscripcions dels quals es realitzaran del 4 al 14 de setembre en el centre cultural Xicranda. Com a novetat l’Escola de Persones Adultes de Godella incorporarà tercer i quart de Secundària, amb la qual cosa es completarà l’oferta d’ensenyament reglat i els alumnes podran obtenir el seu graduat en Secundària.

Pel que fa als tallers de l’EPA, aquest curs es seguiran realitzant els de pintura, ceràmica, anglès, informàtica, francès, creació literària, club de lectura, costura, teatre i per als més menuts cursos d’anglès.

El termini de matrícula dels cursos de l’EPA per als alumnes preinscrits serà del 4 al 18 de setembre en el centre Xicranda. Aquelles persones interessades en els tallers d’informàtica, francès i anglès hauran de matricular-se en determinats dies, que estan reflectits en el fullet informatiu. A més, cal destacar la bonificació en les quotes depenent de la situació econòmica dels concurrents, que disposaran d’una única matrícula per a tots els tallers.

La documentació a aportar és la sol·licitud d’inscripció-matrícula i fotocòpia de la primera fulla de la llibreta o compte bancari on apareix l’IBAN. A més, en el cas de les persones empadronades a Godella que sol·liciten la bonificació, l’autorització emplenada i signada per tots els membres de la unitat familiar. En el cas de no aportar tota la documentació, no es mantindrà reservada la plaça i s’haurà de tornar a guardar torn.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.