Les trobades amb l'alcaldessa de Paiporta arriben aquest dimarts al Barri Centre de la localitat

822

Les assemblees ciutadanes amb l'alcaldessa i l'equip de Govern de Paiporta arriben aquest diumarts 30 de maig al Barri Centre de la localitat. A partir de les 19.00 hores al Col·legi La Inmaculada, l'alcaldessa de la localitat, Isabel Martín, i les regidores i regidors de l'equip de Govern compareixeran davant de la ciutadania per a explicar els projectes portats a terme al barri i escoltar iniciatives i propostes veïnals.

Les trobades amb l'alcaldessa són una iniciativa de la regidoria de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana amb la col·laboració de la resta d'àrees municipals. Des de principis d'any s'han celebrat ja tres assemblees ciutadanes d'aquest tipus, als barris Sant Ramon i Picanyer, Vil·la Amparo, i del Poble. De cadascuna d'elles ha sorgit un grup de seguiment que manté el contacte amb els responsables municipals de cada àrea per a seguir l'evolució en el compliment de les propostes.

A la trobada d'aquest dimarts acudiran, com és habitual, l'alcaldessa, Isabel Martín, la regidora de Participació, Encarna Signes, i altres regidors de l'equip de Govern municipal. Durant l'assemblea es repartiran fullets d'avaluació, així com informació per a apuntar-se voluntàriament al grup de seguiment del Barri Centre.

La trobada posterior a la d'aquest dimarts tindrà lloc el proper dia 6 de juny al CEIP L'Horta, on estarà convocat el veïnat del Barri del Secà. Les trobades amb l'alcaldessa compten amb la col·laboració de l'Associació de Comerç Local de Paiporta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.