Les tradicionals festes del barri de Sant Ramon, inici dels actes festius de Xirivella

841

Les tradicionals festes del barri de Sant Ramon suposen, un any més, l’inici dels actes festius de Xirivella, que es perllongaran de manera oficial fins el 9 de setembre, dia del Crist de la Llum.

Decenas de embarazadas participan en Xirivella este domingo en la procesión en honor a su patrón y protector, San Ramón NonatoL’Ajuntament i els clavaris i clavariesses de Sant Ramon han col·laborat en el disseny d’unes activitats que combinen tradició i diversió per a tots els públics.

Els festejos arranquen este dilluns amb l’esmorzar, dinar i sopar de faixa organitzats pels clavaris i l’inici del campionat de truc i parxís. A l’endemà, dimarts 27 d’agost, se celebrarà la ‘Festa de l’Aigua’ per als més menuts i una ‘orxatada’ per a tots els públics. Dimecres 28 hi haurà carreres de sacs, campionat de canut i escola de circ per als xiquets; i a la nit, paelles al carrer i espectacle musical.  La discomòbil de Kike Jaén, programada per al dijous, i la festa Techno Oliver de divendres són altres dos cites destacadades.

A partir del dissabte 31 d’agost, coincidint amb el Pregó Institucional protagonitzat pel guitarrista Rafael Serrallet, les festes s’escampen per tota Xirivella. Enguany, a més de preservar els actes més tradicionals, hi ha novetats ressenyables, com ara el Barracó Jove, un espai lúdic i festiu pensat per als més joves. La Nit de les Figues, la Marxa de Colors, l’actuació de l’Orquesta Montecarlo i diversions sessions DJ completen el cartell.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.