Les platges de la Pobla de Farnals y Puçol reben les banderes 'Q' de Qualitat Turística de la Diputació

455

banderas QLa diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha lliurat aquest matí les banderes 'Q' de Qualitat Turística a les dihuit platges de la província de València, corresponents a dotze municipis, que han obtingut enguany aquesta certificació que reconeix la qualitat de l'entorn i els serveis. Entre elles, les platges de Puçol y de la Pobla de Farnals.

L'acte ha comptat també amb la presència del president de la Cambra de Comerç, José Vicente Morata, el director general de l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE), Fernando Fraile, diputats provincials i alcaldes i representants de les poblacions que han rebut les banderes.

En la seua intervenció, Moncho ha assenyalat que aquesta distinció turística «reconeix les millors platges de la província de València, quant a l'entorn, l'oferta de serveis i la qualitat d'aquests i posa en valor les característiques i els serveis que s'hi ofereixen als milers de persones que les visiten».

“Enguany, díhuit platges han obtingut la «Q» de Qualitat Turística, cosa que suposa un 7, 8% de les certificades a tot el territori nacional, sent una de les zones de litoral amb més platges amb el suport d'aquesta certificació cosa que es tradueix en un increment de la qualitat en el servei al turista”, hi ha afegit Moncho.

Per la seua part, el president de la Cambra de Comerç, José Vicente Morata, ha agraït la col•laboració del Patronat Provincial de Turisme amb la Cambra i amb el ICTE “pel seu treball i esforç continuat en la millora de les platges de la província de València”.

El director general del ICTE, Fernando Fraile, ha comentat que “gràcies a l'esforç dels ajuntaments del litoral de la província de València, la província de València disposa d'unes platges de qualitat de les quals es beneficien tant turistes com els veïns dels municipis”.

Platges certificades

La província de València compta amb un total de 18 platges certificades amb la “Q” de Qualitat Turística. Concretament, les platges certificades són la platja de Bellreguard, la platja del Perelló, la platja de Miramar, les platges d'Aigua Morta, Aigua Blanca i Pau Pi a Oliva, la platja de Piles, la platja de la Pobla de Farnals, la platja de Puçol, les platges de l'Almardà i el Port de Sagunt a Sagunt, les platges de la Malva-rosa, Pinedo, el Cabanyal i el Saler a València, la platja de Xeraco, la platja de Sant Antoni a Cullera i la platja del Racó del Mar de Canet d’en Berenguer

La Cambra de Comerç de València, com a delegació territorial de l'ICTE (Institut per a la Qualitat Turística Espanyola), i la Diputació de València treballen conjuntament en la implantació de sistemes de qualitat en les platges valencianes amb l'objectiu de millorar els servicis que es presten.
La «Q» garanteix serveis de qualitat en diferents aspectes com ara la qualitat de l'arena i l'aigua, la seguretat, tot el que fa al salvament i primers auxilis, la neteja i recollida de residus, l'accessibilitat, la informació de cara al turista que les visita, el manteniment d'instal•lacions i els accessos i aparcaments.

Les platges que obtenen el certificat «Q» demostren que hi ha un compromís per a garantir la satisfacció de l'usuari-client al nivell de qualitat més alt, d'acord amb els estàndards d'aplicació internacional.

 

2 Comentarios

  1. La bandera Q se referirá a la inspección realizada antes del verano porque si pasaran a hacer el examen ahora o como se denomine esa gestiíon a la playa de La Puebla de Farnals le darían la bandera S de sucia.¨¿ No les da vergüenza tener la playa como la tienen ? ¿En que esta pensando el concejal de limpieza?

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.