Les obres del carrer de la Penya encaren la seua recta final

608

Les obres del carrer de la Penya, de Picassent, encaren la seua recta final. Les obres, que estan portant-se a terme en 3 fases, venen a sumar-se a les actuacions realitzades fa uns anys als carrers annexos per deixar un casc històric renovat i adequat per al municipi.

Les obres del carrer de la Penya de PicassentEls treballs de reurbanització i condicionament del carrer de la Penya s'emmarquen dins del Pla Provincial d'Obres i Serveis de la Diputació de València, amb una inversió de 106.634,95 euros (iva inclòs).

Les millores al carrer de la Penya afecten a amb l’eliminació de barreres arquitectòniques, l'adequació del clavegueram, la renovació de la xarxa d’aigua potable i pluvials, i també, la xarxa d’enllumenat públic.

L'alcaldessa de Picassent, Conxa Garcia, ha visitat les obres d'este carrer per comprovar el seu estat, tot i la incomoditat que suposa per al veïnat tindre el trànsit tallat en este carrer, només finalitzen les obres en trobarem a un paisatge urbà visiblement millorat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.