Les obres del carrer de la Penya encaren la seua recta final

0
277

Les obres del carrer de la Penya, de Picassent, encaren la seua recta final. Les obres, que estan portant-se a terme en 3 fases, venen a sumar-se a les actuacions realitzades fa uns anys als carrers annexos per deixar un casc històric renovat i adequat per al municipi.

Les obres del carrer de la Penya de PicassentEls treballs de reurbanització i condicionament del carrer de la Penya s’emmarquen dins del Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació de València, amb una inversió de 106.634,95 euros (iva inclòs).

Les millores al carrer de la Penya afecten a amb l’eliminació de barreres arquitectòniques, l’adequació del clavegueram, la renovació de la xarxa d’aigua potable i pluvials, i també, la xarxa d’enllumenat públic.

L’alcaldessa de Picassent, Conxa Garcia, ha visitat les obres d’este carrer per comprovar el seu estat, tot i la incomoditat que suposa per al veïnat tindre el trànsit tallat en este carrer, només finalitzen les obres en trobarem a un paisatge urbà visiblement millorat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here