Les mobilitzacions de l’IES Tierno Galván de Moncada aconsegueixen que Educació adjudique 2 places de conserges

1144

Les mobilitzacions de l’IES Tierno Galván de Montcada han donat els seus fruits, segons han confirmat CCOO a Hortanoticias. La Conselleria d'Educació ha comunicat al centre que s'han tret a adjudicació les 2 places de conserges que quedaven a substituir i que el dilluns 16 s'incorporaran al centre.

L’IES Tierno Galván de Montcada porta mes de 60 dies sense consergesEsta noticia posarà fi a més de 60 dies sense personal en la consergeria, situació que obligava al centre a estar obert de continu.

Els metres es veien obligats a atendre funcions com obrir i tancar les portes del centre, fer fotocòpies i enquadernacions, atendre en primera instància a pares, alumnes i altres persones; encendre, apagar i mantindre la calefacció quan siga necessària; recollir i enviar cartes i paquets postals… però que estaven desateses gran part del dia ja que els professors estaven donant classe.

Les concertacions varen aconseguir que la setmana passada s'incorporarà una conserge de les tres que estan de baixa i aquesta atén el torn de la vesprada perquè és el més problemàtic, per la seguretat, per les hores i la localització del centre a les afores de la localitat.

El dilluns passat es va presentar en la Junta de Personal Docent de la Direcció Territorial de València una resolució demanat solucions al problema de les substitucions del personal PAS (personal administració i serveis) i educador que no sols afecten a aquest centre. La resolució fou aprovada per unanimitat per tots els sindicats representants a la Junta de Personal Docent de València.

I este dijous finalment, la Conselleria ha comunicat al centre que la normalitat tornarà a l'IES Tierno Galván en l'adjudicació les 2 places de conserges que quedaven a substituir.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.