Les inscripcions per a les cordaes d'Alaquàs s'obriran el 16 d'agost

458

El pròxim 16 d'agost, l'Ajuntament d'Alaquàs obrirà el termini d'inscripció per a les cordaes de 2016. Amb l'arribada de les Festes Majors se celebraran els actes de pirotècnia més rellevants del municipi. Del 16 d'agost al 2 de setembre podran inscriure’s aquells que vulguen participar en la cordà de Sant Miquel. La recollida de distintius a la Policia Local serà el dia 4 de setembre de 16 a 21 hores.

inscripciones cordà alaquàsD'altra banda, la inscripció de la cordà tradicional serà del dia 16 d'agost fins al 7 de setembre, i els distintius es recolliran en la Policia Local el dia 8, de 16 a 21 hores. Les places disponibles per a ambdues inscripcions són limitades.

A les cordaes solament podran participar activament els organitzadors i les persones autoritzades i adequadament assegurades pels organitzadors de l'esdeveniment. Els tiradors hauran de comptar amb l'acreditació CRE, i únicament podran disparar coets que hagen adquirit els organitzadors.

Com cada any, els organitzadors dels actes s'encarregaran de complir amb les mesures de seguretat. A més, aquelles persones que vagen a entrar en contacte amb els focs artificials seran preparades degudament per garantir la seguretat dels assistents a aquesta tradició cultural.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.