Les inscripcions per a les cordaes d'Alaquàs s'obriran el 16 d'agost

0
0 lecturas

El pròxim 16 d'agost, l'Ajuntament d'Alaquàs obrirà el termini d'inscripció per a les cordaes de 2016. Amb l'arribada de les Festes Majors se celebraran els actes de pirotècnia més rellevants del municipi. Del 16 d'agost al 2 de setembre podran inscriure’s aquells que vulguen participar en la cordà de Sant Miquel. La recollida de distintius a la Policia Local serà el dia 4 de setembre de 16 a 21 hores.

inscripciones cordà alaquàsD'altra banda, la inscripció de la cordà tradicional serà del dia 16 d'agost fins al 7 de setembre, i els distintius es recolliran en la Policia Local el dia 8, de 16 a 21 hores. Les places disponibles per a ambdues inscripcions són limitades.

A les cordaes solament podran participar activament els organitzadors i les persones autoritzades i adequadament assegurades pels organitzadors de l'esdeveniment. Els tiradors hauran de comptar amb l'acreditació CRE, i únicament podran disparar coets que hagen adquirit els organitzadors.

Com cada any, els organitzadors dels actes s'encarregaran de complir amb les mesures de seguretat. A més, aquelles persones que vagen a entrar en contacte amb els focs artificials seran preparades degudament per garantir la seguretat dels assistents a aquesta tradició cultural.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí