Les Falles de Torrent comencen el procés de selecció de Cort d’Honor de 2014

237

Torrent torna a començar el cicle per a triar a la xiqueta i dona que representarà la ciutat a través de la seua festivitat més gran. Des el O.A.M. Junta Local Fallera de Torrent s’ha tornat a obrir el termini de sol•licitud a candidates per a Cort d’Honor i Falleres Majors de 2014. El passat dijous es va fer la presentació pública de les candidates i es van presentar davant de l’auditori present a la Casa de la Cultura.
En total són 12 xiquetes i 11 dones de diferents falles de Torrent les que s’han presentat a candidates. Els pares/tutors de les infantils i les candidates adultes han firmat els compromisos (obligacions i deures que comporta el càrrec), així com els drets d’imatge i la cessió de dades personals. L’acte més esperat, l’elecció, tindrà lloc el dissabte13 de juliol, després de les respectives proves amb el jurat triat per a tal efecte.

Les Falleres Majors de 2013, Rebeca Piles i Carla Gómez, van estar presidint l’acte i en el seu discurs van donar alguns consells per a portar avant el regnat en harmonia. La Fallera Major va incidir en la “cara B” del càrrec, allò que no es veu però que va emparellat a la banda de Fallera Major, com els compromisos, el cansanci, la puntualitat i la dedicació plena durant to un any a servir a la ciutat. D’altra banda, Carla Gómez s’ha centrat en la prudència i la responsabilitat com a millor característica per a disfrutar de l’any. El delegat de Cultura de l’Ajuntament de Torrent, Modest Muñoz, va voler felicitar a les aspirants a membre de La Cort i va desitjar sort a totes.

Així dons, les xiquetes que es presenten a candidata a Cort d’Honor són: Elisabeth Vila Aparicio, Maria Navarro Esteve, Maria Andreu Carratalà, Ana Garrigues Royo, Belén Chinesta Núñez, Rosa Nieves Cuñat Santandreu, Mireia Rubio Rebenaque, Arianna Peña Pérez, Mar Mora Simó, Empar Asensio Esteve, Mireia Galán Noguera, Lidon Navarro Beta.

Per la seua banda, les dones que es presenten al càrrec són: Sandra Meseguer Montero, Maria Carratalà Ferrandis, Laura Lapeña Toledo, Nuria Moreno Martínez, Beatriz Fernández Olivares, Elena Mora Jordán, Almudena Moya Martínez, Patricia Peris Garcia, Mireia Noguera Andreu, Ana Montoro Molina, Juani Olivas Martínez.

Les primeres setmanes de juliol seran les proves amb el jurat i el pròxim dissabte, 13 de juliol l’elecció en Parc Central.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.