Les deficiències dels jutjats de Mislata arriben al Congrés dels Diputats

0
90
Bankia

Iniciativa-Compromís per Mislata ha preguntat al Congrés dels Diputats, mitjançant el diputat de ICV Joan Herrera, sobre els problemes que arrosseguen els jutjats i registres de la població. Les preguntes realitzades, segons Iniciativa, “demanden solucions que no arriben i que impossibiliten la normalitat de l’administració de Justícia”.
La formació política argumenta que l’actual situació “es pega de morros amb allò que recull el preàmbul de la Carta de Drets del ciutadà i que reivindica la incorporació de mètodes d’organització i instruments processals més moderns i avançats segons el pacte de reforma de la Justícia signat per tots els grups parlamentaris el 28 de maig de 2001”.

Per a Iniciativa, “és urgent una solució que implique a les dos administracions enfrontades i en litigi que no ofereixen respostes a les continuades demandes ciutadanes”.
“La demanda de solucions seguirà realitzant-se mentre els jutjats estiguen paralitzats per que no hi ha possibilitat d’accedir a copies dels documents presentats”, recorden des d’Iniciativa que considera el fet “incomprensible, com també ho és que l’administració autonòmica no dispose de personal administratiu per tal d’agilitzar procesos endarrerits durant mesos”.

Donades aquestes circumstancies, Iniciativa-Compromís per Mislata ha realitzat una bateria de preguntes en seu parlamentaria demandant amb urgència unes solucions “que ja no poden esperar més i de les que la ciutadania de Mislata ja n’està farta”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here