Les candidates a Cort d’Honor i Falleres Majors de Torrent reben una master class de Félix Crespo

0
133

Félix Crespo: “Eres Fallera Major per a servir el càrrec, no per a servir-te d’ell” · El jurat de 2014 es va presentar les candidates davant dels seus familiars en una jornada pensada per a trencar el gel i donar el tret d’eixida a les proves que comencen hui

Il·lusió, rialles i molta atenció van ser els protagonistes de la vesprada d’ahir. La Casa de la Cultura va acollir la xarrada de què fora durant 8 anys president de Junta Central Fallera, Félix Crespo qui –  a manera de Màster Class– va donar consells a les candidates a Corts d’Honor i Falleres Majors de Torrent. Les xiquetes, jóvens i familiars, també presents, van estar atents a les sàvies paraules basades en la responsabilitat del càrrec i en la “cara B” que comporta ser Fallera Major o Cort d’Honor.

Félix Crespo y Laura Caballero,  Fallera Mayor de Valencia 2011,  durante la Master Class.
Félix Crespo y Laura Caballero, Fallera Mayor de Valencia 2011, durante la Master Class.

El delegat de Cultura de l’Ajuntament de Torrent, Modest Muñoz, va donar pas esta jornada pensada per a trencar el gel i donar el tret d’eixida a les proves que comencen hui. Crespo va voler destacar la importància a l’obediència al càrrec- durant 365 dies a l’any- ja que està per damunt de tot i va concloure la seua exposició amb la frase que comentava a cada nova Fallera Major de València: “Eres Fallera Major per a servir el càrrec, no per a servir-te del càrrec.”

Esta mateixa frase és la que es va guardar com un tresor Laura Caballero, Fallera Major de València de 2011, qui va estar present en l’acte i va comentar la seua perspectiva personal de l’any “més meravellós” de la la seua vida. Laura Caballero va apuntar els moments de cansament, d’estrés i esgotament, però va ressaltar que eixes situacions difícils es passen amb el somriure i l’afecte de la gent que espera amb il·lusió que la Fallera Major s’acoste a ells.

IMG_8598bc

L’acte va concloure amb la presentació del jurat que, en primera persona, va comentar les seues primeres impressions i un xicotet perfil del seu currículum. Per a finalitzar van destacar allò que esperen d’este procés de selecció carregat de diversió.

Hui, a les 20 hores, comença el període de les proves i seran les candidates infantils les encarregades de trencar el gel amb les entrevistes de particular.

Jurat de 2014

El jurat de Corts d’Honor i Falleres Majors de Torrent 2014 està format per: Sandra Muñoz, Enginyera Agrònom de la Universitat Politècnica de València i Fallera Major de València de 2012, Vicente Alventosa,   presentador de la 97.7ràdio i president de falla; Cristina Plumed,   diplomada en C. Empresarials per la Universitat de València, va estudiar Protocol, és presidenta de l’Associació d’Empresaris del Camp de Morvedre i Fallera Major de Junta Fallera de Sagunt en el 2008.

Per la seua banda, Estefanía de Julio és higienista dental i va ser membre de la Cort d’Honor de la Fallera Major de València de 1999, per a finlizar, Carlos Galiana és llicenciat en Art Dramàtic, Tècnic Auxiliar en Disseny Gràfic i  també ha organitzat actes d’exaltacions i eleccions de Junta Central Fallera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.