Les associacions culturals d’Alboraia demanen canviar el nom del parc de l’estació pel de víctimes del 3 de juliol

0
55

Les associacions culturals d’Alboraia Dimonis de l’Avern, Llaurant Cultura i Alboraia per la Cultura han entregat per registre una sol•licitud per al canvi de nom del parc García Antón de l’estació de metro d’Alboraia-Palmaret. Les citades associacions han sol•licitat el canvi de nom a parc víctimes del 3 de juliol.
“Arran de les obres de soterrament de la línia 3 de metro de València, al seu pas per Alboraia, iniciades el maig de 2007, es van generar nous espais que l’Ajuntament tingué a bé destinar-los a esbarjo i jardins del poble. En març de 2011, s’inaugurava el parc amb el nom García Antón, que el Ple de gener de 2011 (amb majoria absoluta del PP) va considerar que era el més adient per a aquest nou parc”, segons expliquen les ciatdes associaciones en la seua sol•licitud.

“Com a associacions del poble, pensem que el nom d’aquest parc és partidista i interessat, recorda l’endeutament general i la crisi econòmica que ha portat al poble, i sobretot, representa el silenci administratiu i polític davant de fets tan greus com va ser aquest accident”, per això desles associacions sotasignants han demananat que la plaça associada a l’entrada del metro de l’estació d’Alboraia-Palmaret de MetroValència “siga la de les víctimes del 3 de juliol perquè no caiguen en l’oblit”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.