Les assemblees veïnals 'Trobades amb l'alcaldessa, el Govern respon' arriben aquest dimarts al Barri del Secà de Paiporta

845

El CEIP L'Horta de Paiporta acull aquest dimarts a les 19.00 hores la cinquena assemblea veïnal que, baix el títol Trobades amb l'alcaldessa, el Govern respon, posa en contacte directe i personal a la ciutadania amb les regidores i regidors del govern. Amb aquesta trobada, destinada al veïnat del Barri del Secà, es tancarà la primera ronda per tots els barris de Paiporta.

Totes aquelles persones residents a aquesta zona poden acostar-se a la trobada i plantejar les seues iniciatives i propostes, així com plantejar els seus dubtes o preguntes sobre la gestió. L'equip de govern, per la seua banda, informarà sobre les actuacions concretes portades a terme en aquesta zona. Després de l'assemblea, es constituirà un grup de seguiment que mantindrà reunions posteriors amb regidores, regidors o l'alcaldessa per a seguir l'evolució de les propostes que siguen realitzables, o assabentar-se de l'estat de cadascuna d'elles.

Les Trobades amb l'alcaldessa, el govern respon són una iniciativa de la regidoria de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana, amb el suport de la resta d'àrees municipals, i s'emmarquen dins d'un reforç de la participació que inclou també tallers i assemblees per a decidir part de la programació de les Festes Populars, l'elaboració del PMUS, o reunions informatives sobre obres públiques com les del Carrer Mestre Palau, així com formació en administració electrònica i obligacions documentals d'associacions i entitats ciutadanes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.