L’equip de Govern rebutja la proposta del Bloc per eliminar la entrevista personal en l’adjudicació de beques

343

El Bloc-Compromís de Museros ha criticat que l’equip de Govern PP-SIM haja tombat una moció en què es demanava que s’eliminara de les bases per a accedir a un lloc de becari del programa ‘La Dipu et Beca’ l’apartat de l’entrevista personal i que es donara entrada en el tribunal avaluador a membres dels partits en l’oposició.
La demanda en aquest sentit venia motivada per les queixes formals davant de l’Ajuntament que alguns aspirants havien presentat i la denúncia pública que havient fet sobre l’adjudicació de les beques.

La moció argumentava que per a evitar les “ombres de sospita que han envoltat els últims anys l’adjudicació de places, contra les quals enguany, s’han rebut queixes formals, caldria eliminar el polèmic i sempre subjectiu apartat de l’entrevista personal, valorada amb 6 punts dels 20 possibles”.

S’hi recordava que les bases mínimes de la Diputació no arrepleguen cap entrevista personal i són molts els municipis que no en fan per accedir a una d’aquestes beques, en què només es fa una pura baremació dels mèrits acadèmics, de coneixement de llengües, situació socioeconòmica i altres punts de valoració objectiva.

“Recordem que els últims tres anys han accedit a les places quatre persones que en les eleccions del mes de maig formaven part de les llistes del PP a Museros”, expliquen des del grup de l’oposició.

Segons Bloc-Compromís, “l’Ajuntament no pot permetre’s el luxe d’estar davall sospita any rere any i per això proposava, pel bé de la institució i la transparència, la supressió d’aquest punt i la participació de l’oposició”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.