L’equip de Govern rebutja la proposta del Bloc per eliminar la entrevista personal en l’adjudicació de beques

0
86
Bankia

El Bloc-Compromís de Museros ha criticat que l’equip de Govern PP-SIM haja tombat una moció en què es demanava que s’eliminara de les bases per a accedir a un lloc de becari del programa ‘La Dipu et Beca’ l’apartat de l’entrevista personal i que es donara entrada en el tribunal avaluador a membres dels partits en l’oposició.
La demanda en aquest sentit venia motivada per les queixes formals davant de l’Ajuntament que alguns aspirants havien presentat i la denúncia pública que havient fet sobre l’adjudicació de les beques.

La moció argumentava que per a evitar les “ombres de sospita que han envoltat els últims anys l’adjudicació de places, contra les quals enguany, s’han rebut queixes formals, caldria eliminar el polèmic i sempre subjectiu apartat de l’entrevista personal, valorada amb 6 punts dels 20 possibles”.

S’hi recordava que les bases mínimes de la Diputació no arrepleguen cap entrevista personal i són molts els municipis que no en fan per accedir a una d’aquestes beques, en què només es fa una pura baremació dels mèrits acadèmics, de coneixement de llengües, situació socioeconòmica i altres punts de valoració objectiva.

“Recordem que els últims tres anys han accedit a les places quatre persones que en les eleccions del mes de maig formaven part de les llistes del PP a Museros”, expliquen des del grup de l’oposició.

Segons Bloc-Compromís, “l’Ajuntament no pot permetre’s el luxe d’estar davall sospita any rere any i per això proposava, pel bé de la institució i la transparència, la supressió d’aquest punt i la participació de l’oposició”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here