L’equip de govern incumpleix un acord plenari del passat 30 de juny per a fer els plens els primers dijous de cada mes

0
88
Bankia

Compromís per Picanya denuncia que l’equip de govern incompleix un acord plenari aprovat per ells el 30 de juny. Compromís recorda que el passat dia 30 de juny, en el Plenari extraordinari, l’equip de govern presentava una proposta per a la realització de “Plenaris Ordinaris” els primers dijous de cada mes.
Segons eixe acord, el dijous 7 de juliol seria el dia que tocaria fer un Plen pero la no convocatòria este dimarts impossibilita la realització del Plenari “i deixa clara la intenció de l’equip de govern sibre la convocatòria de Plens Ordinaris”.

Compromís recorda que en la passada legislatura també l’ajuntament aprovà per unanimitat, establir els plenaris ordinaris en un al mes, pese a eixa periodicitat aprovada pel plenari, “només es convocaren 2 i, en tots dos casos, en dia diferent a l’establert per acord plenari. En el mateix període sí que convocaren 5 de caràcter extraordinari”.

Per a Compromís “al no convocar plenaris ordinaris, la possibilitat de presentació de mocions amb posicionaments i propostes polítiques per part de l’oposició i també preguntes de control i fiscalització de l’activitat per part dels regidors de l’oposició i preguntes de la ciutadania, també s’elimina”.

El regidor d’Iniciativa del Poble Valencià i portaveu del Grup Municipal de Compromís, Xavier Rius, afirma que si en agost no hi haurà ple i el primer dijous de setembre es el dia 1, “ens plantarem en octubre arrodonint el rècord de 2 plenaris ordinaris en 12 mesos, qüestió que no sols vulneraria allò acordat pel plenari, si no greument, allò establert en la legalitat vigent: un plenari ordinari cada dos mesos com a màxim”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here