L'equip de Govern de Paiporta redueix un 75% la despesa en telefonia mòbil en un any

443

L'equip de Govern de Paiporta, format per Compromís, PSOE i PodEU, ha aconseguit reduir la factura de telefonia mòbil de l'Ajuntament un 75% en un any. Amb un número de línies similar, al voltant de 33, que fan servir tant càrrecs polítics com personal municipal, s'ha passat d'una despesa d'aproximadament 1.500 euros en maig de 2015 als poc més de 375 en maig de 2016.

facturescompAquest estalvi s'ha produït gràcies a la política de reducció de despeses portada a terme per la regidoria de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana, i a la renúncia de les regidores i regidors a prestacions que han considerat innecessàries, com les tabletes Apple de les quals sí que disposava l'anterior equip de Govern, amb majoria absoluta del PP.

Des de la regidoria i el departament de Modernització també s'han renegociat les condicions del contracte de telefonia amb la companyia subministradora, canvis que han permés una reducció del 65% de la factura des de juny de 2015, ja amb el nou govern, fins a un any després. S'ha passat d'una despesa en telefonia mòbil de 1.068 euros a, 12 mesos després, una de tan sols 375, amb un total de 33 línies contractades.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.