L’Aula CAM de Torrent acull la IX Biennal de Pintura Pascual Tomás de la UGT-PV

0
112
Bankia

L’Aula CAM de Torrent presenta demà dimarts, 20 d’abril, a les 19:30 hores, les obres seleccionades de la IX Biennal Pascual Tomás de la UGT-PV. Es tracta de 20 obres que tindran visibilitat en bona part de la geografia valenciana perquè l’exposició passa a ser itinerant a partir del 14 de maig i recorrerà diferents ciutats de la Comunitat Valenciana fins a la seua cloenda, al novembre, en la Sala Matilde Salvador de la casa del poble de la UGT-PV a València.

“Pàgina no escrita d’un llibre” de Paco Vila és l’obra guanyadora en aquesta IX edició. Com a premis accèssit, “Claumalla, 13” de Manolo Gil Labrandero i “Plou de nou” de Matías Bosch Vila. Un total de 20 obres, les guanyadores i les seleccionades, formen part d’aquesta col·lecció que s’exposa a partir de demà.

El jurat ha estat compost per reconeguts artistes: Rafael Armengol, Pep Azorín, Manolo Boix, Joan Castejón i Artur Heras; periodistes: José Ricardo Vaig seguir, Inma Pardo i Emili Piera, així com pel director territorial de l’Obra Social de Caixa Mediterrani, Vicente Botella, la secretària de Política Social i Lingüística de la UGT-PV, Pepa Llorca i el director de la Fundació Pascual Tomás, Emili Sanz.

L’exposició viatjarà de Torrent a Alacant, Elx, Benidorm, Burjassot, Gandia i Xàtiva, entre altres, i tornarà a València ja al novembre. La Biennal de Pintura Pascual Tomás va ser creada per la UGT-PV l’any 90 per a fomentar la cultura des de diferents vessants, doncs la UGT-PV és una part important, activa i implicada en la societat valenciana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here