L’Aula CAM de Torrent acull la IX Biennal de Pintura Pascual Tomás de la UGT-PV

290

L’Aula CAM de Torrent presenta demà dimarts, 20 d’abril, a les 19:30 hores, les obres seleccionades de la IX Biennal Pascual Tomás de la UGT-PV. Es tracta de 20 obres que tindran visibilitat en bona part de la geografia valenciana perquè l’exposició passa a ser itinerant a partir del 14 de maig i recorrerà diferents ciutats de la Comunitat Valenciana fins a la seua cloenda, al novembre, en la Sala Matilde Salvador de la casa del poble de la UGT-PV a València.

“Pàgina no escrita d’un llibre” de Paco Vila és l’obra guanyadora en aquesta IX edició. Com a premis accèssit, “Claumalla, 13” de Manolo Gil Labrandero i “Plou de nou” de Matías Bosch Vila. Un total de 20 obres, les guanyadores i les seleccionades, formen part d’aquesta col·lecció que s’exposa a partir de demà.

El jurat ha estat compost per reconeguts artistes: Rafael Armengol, Pep Azorín, Manolo Boix, Joan Castejón i Artur Heras; periodistes: José Ricardo Vaig seguir, Inma Pardo i Emili Piera, així com pel director territorial de l’Obra Social de Caixa Mediterrani, Vicente Botella, la secretària de Política Social i Lingüística de la UGT-PV, Pepa Llorca i el director de la Fundació Pascual Tomás, Emili Sanz.

L’exposició viatjarà de Torrent a Alacant, Elx, Benidorm, Burjassot, Gandia i Xàtiva, entre altres, i tornarà a València ja al novembre. La Biennal de Pintura Pascual Tomás va ser creada per la UGT-PV l’any 90 per a fomentar la cultura des de diferents vessants, doncs la UGT-PV és una part important, activa i implicada en la societat valenciana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.