L’Auditori Rafelbunyol, escenari d’excepció del concert del jove pianista local Pau Fernández

494

L’Auditori de Rafelbunyol serà aquest dissabte, 16 d’abril, escenari d’excepció del concert de piano del jove concertista de la localitat Pau Fernández.

Pau FernándezPau Fernández Benlloch és una jove promesa de la música que als seus 17 anys ja ha aconseguit grans assoliments professionals i importants guardons en la seua carrera musical com el Premi Professional de Música 2014 / 2015 i Premi Professional de Música Autonòmic 2015.

Nascut en 1998, s’inicia a edat primerenca en l’activitat musical en les especialitats de violí i piano, rebent la major part de la seua formació en l’Escola de Música “La Primitiva” de Rafelbunyol.

Tan ràpid avança la seua formació en l’àmbit musical que ja ha avançat a la seua formació acadèmica reglada, impedint-li avançar més en el Conservatori fins que no acabe els seus estudis de batxillerat, per la qual cosa continua la seua formació de manera autònoma amb el suport d’un professor contant amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rafelbunyol, que li permet l’accés gratuït a les instal·lacions i el piano per als seus assajos

Un treball i una passió per la música que es veuran reflectits en aquest recital de piano, que tindrà lloc a les 19 hores del dissabte. L’entrada és lliure fins a completar aforament.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.