L’Associació d’Internautes de Silla celebra els dies 22, 23 i 24 de juliol una nova edició de Ais Lan Party

0
45
Bankia

L’AIS (Associació d’Internautes de Silla) celebra el pròxim cap de setmana el Ais Lan Party 2011. Una activitat que se celebrarà durant els dies 22, 23 i 24 de juliol en horari ininterromput des del seu inici, a les 19:00 hores del dia 22, fins al final de l’esdeveniment que serà el dia 24 a les 21:00 hores.
El Ais Lan Party naix gràcies a l’Associació AIS el 1999. Una trobada de joves que té com a tema central la informàtica. Amb aquesta activitat comparteixen, durant uns dies, idees i experiències en temes que els apassionen com són Internet, el món de Linux i el programari lliure, les xarxes sense fil, la programació, els jocs en xarxa, el Modding d’ordinadors i les noves tecnologies.

Per a això els participants es reuneixen amb els seus equips i els interconnecten en xarxa. A més, realitzen xarrades, tallers i taules redones, xicotets cursos, projeccions de pel•lícules i documentals, concursos i tornejos per a posar a prova les habilitats dels participants, etc. Enguany compten també amb la col•laboració de l’ACMPR (Associació de Col•leccionistes de Màquines Pinball i Recreatives), la qual aportarà màquines recreatives i de pinball per a l’ús i gaudi de tots els assistents a l’esdeveniment.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here