L'Associació d'Internautes de Silla celebra els dies 22, 23 i 24 de juliol una nova edició de Ais Lan Party

208

L’AIS (Associació d'Internautes de Silla) celebra el pròxim cap de setmana el Ais Lan Party 2011. Una activitat que se celebrarà durant els dies 22, 23 i 24 de juliol en horari ininterromput des del seu inici, a les 19:00 hores del dia 22, fins al final de l'esdeveniment que serà el dia 24 a les 21:00 hores.
El Ais Lan Party naix gràcies a l'Associació AIS el 1999. Una trobada de joves que té com a tema central la informàtica. Amb aquesta activitat comparteixen, durant uns dies, idees i experiències en temes que els apassionen com són Internet, el món de Linux i el programari lliure, les xarxes sense fil, la programació, els jocs en xarxa, el Modding d'ordinadors i les noves tecnologies.

Per a això els participants es reuneixen amb els seus equips i els interconnecten en xarxa. A més, realitzen xarrades, tallers i taules redones, xicotets cursos, projeccions de pel•lícules i documentals, concursos i tornejos per a posar a prova les habilitats dels participants, etc. Enguany compten també amb la col•laboració de l'ACMPR (Associació de Col•leccionistes de Màquines Pinball i Recreatives), la qual aportarà màquines recreatives i de pinball per a l'ús i gaudi de tots els assistents a l'esdeveniment.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.