L'associació de veïns Rei en Jaume d'Alboraia organitza la mostra de fotografia 'Mirant el nostre Barri'

522

01.alboraya.fotosreienjaume1Fer barri i fer poble amb la mirada, el quefer o el rostre de les persones que han fet possible un barri com el de Rei en Jaume, que l'any 2012 va celebrar el seu 50 aniversari; mostrar els seus espais i com s'han transformat, o com són actualment són els objectius de la mostra fotogràfica ‘Mirant el nostre barri’ que ha organitzat l'associació de veïns Rei en Jaume i Adjacents d'Alboraia.

En la mostra també col·laboren l'Associació de Comerciants de Rei en Jaume i el Fotoclub alboraier.

La mostra se celebrarà del 12 al 18 de maig, i les fotos replegades s'exposaran als comerços de la zona. El cap de setmana final totes les fotografies es podran veure a la plaça del barri. Fins el moment ja han participat un número significatiu de persones aportant les seues imatges del barri Rei en Jaume, un entorn que va créixer des de finals dels anys 50 i que es va alimentar, sobretot, amb persones vingudes de fora d'Alboraia, moltes de les quals encara viuen.

Es pot participar enviant les imatges a l'adreça [email protected]. Les bases completes de la mostra es poden consultar en la pàgina de Facebook https://www.facebook.com/events/1438547446390181/ o en https://www.facebook.com/FotoclubAlboraya.

En l'organització de l'activitat col·laboren l'ONG Menuts del Món, el Fotoclub alboraier, Papeleria ABC i l'Ajuntament d'Alboraia. A més, participen 29 comerços de la zona on s'exposaran les imatges.

La temàtica de les fotos és qualsevol mirada al barri i el seu entorn, les persones que en ell viuen, la vida quotidiana, comerços, veïns i veïnes o el paisatge urbà, i les obres podran ser en blanc i negre o en color, amb retoc fotogràfic o d'altres tècniques.

Segons ha informat l'associació de veïns Rei en Jaume, “la intenció principal de totes les activitats que realitza esta associació té com a fi la revitalització i la dinamització del barri tant en l'aspecte comercial com el cultural”.

“Les activitats culturals ofereixen al veïnat la possibilitat d'obtindre unes altres perspectives del seu entorn, veure's i sentir-se com a protagonistes de la vida diària i quotidiana, trobar el seu lloc en l'espai públic i identificar-se amb ell, tot el que repercuteix positivament tant a nivell individual com col·lectiu”, han declarat.

1 COMENTARIO

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.