L’Associació de Comerciants i Serveis de Picassent organtitza tres ‘shopping night’ per a fomentar las vendes nadalenques

0
55

S’acosta Nadal i des de l’Associació de Comerciants i Serveis de Picassent s’ha organitzat la primera ‘Shopping Night’ de Picassent. El muncipi enguany tindrà una altra llum, la dels aparadors dels seus comerços que obriran durant tres nits de desembre.
Els comerços associats i altres establiments del poble s’uneixen així per oferir una forma de comprar diferent a Picassent. Durant el mes de desembre es celebraran al municipi tres ‘Shopping Nights’. Després de la celebrada el dia 1, les següents cites seràn el 14 i el 21 de desembre, els comerços obriran les seues portes fins a les 12 de la nit i oferiran al públic ofertes exclusives de durada limitada per fer més fàcils les compres nadalenques, sense eixir del poble i en un ambient diferent.

L’Associació de Comerciants i Serveis de Picassent torna a recuperar per a esta campanya l’eslògan ‘On vas? Ací hi ha de tot’ per a atraure l’atenció dels picassentins als aparadors de les botigues locals amb esta nova iniciativa.

A les ‘Shopping Nights Picassent’, campanya que compta amb la col•laboració de l’Ajuntament de Picassent, els negocis ubicats als carrers Aureli Guaita, Joan Peset, Gómez Ferrer i a la Plaça del Mercat; obriran les seues portes de nit i amb promocions especials, alguns fins i tot oferiran tastos de cava i altres activitats.

“Esta és una idea que ja portàvem entre mans anys enrere, però mai ens havíem decidit a fer-la perquè ací a Picassent tenim un comerç molt dispers, però ho anem a intentar. L’acollida per part dels comerços ha sigut molt bona i esperem rebre la mateixa resposta per part dels veïns de Picassent”, manifesta la presidenta de l’Associació de Comerciants i Serveis, Vanessa Fortuny.

A més, els bars i restaurants de la zona comercial, situats al voltant del Mercat, oferiran també preus especials adreçats a esta ocasió. De 20 a 22 hores, els veïns de la localitat podran gaudir de “quinto” i tapa a 1 euro de 20 a 22 hores, i cubates a 3, 5 euros de 22 a 24 hores. “Els comerços estan molt animats amb esta estrena, sobretot perquè volen recuperar el trànsit de veïns pels carrers del poble, que ja fa un temps que es va perdre i tant trobem a faltar”, afirma la presidenta de l’Associació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.