L’Associació de Comerciants d’Alaquàs celebra amb èxit la Fira de Comerç ‘A pie de calle’

0
152

Una gran quantitat de veïns i veïnes va passar el passat dissabte 4 de juny pel parc de la Sequieta per participar en la Fira del Comerç “A pie de calle” organitzada per l’Associació de Comerciants d’Alaquàs CAdA. L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i la Regidora de Comerç, Sandra Conde, acompanyaren el president de l’entitat, Pepe Forment, en el recorregut realitzat per tal d’agrair els comerços la seua partipació.

Elvira i PresidentLa fira va comptar amb un gran èxit de participació i un total de 48 establiments que mostraren els productes que es poden trobar als seus comerços així com el millor que ofereix cadascun. L’event es va encetar a les 17 hores de la vesprada i va comptar amb diferents activitats com una desfilada de moda, música, degustacions i animació per als xiquets i xiquetes.

Aquesta iniciativa és un exemple més de la consolidació d’un comerç de qualitat en Alaquàs, cada vegada més excel·lent i compromès amb les persones per la seua atenció especialitzada i professional, reflex de les possibilitats que ofereixen els comerços i la ciutat de Alaquàs.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here