L’associació cultural El Barranc i Galaxidi Produccions prepara un homenatge per el centenari d’Enric Valor

123

L’associació cultural El Barranc de Paiporta i Galaxidi Produccions celebran el proper el 12 de juny un l’homenatge per el centenari d’Enric Valor.

‘Cent anys d’Enric Valor’ serà un homenatge a la vitalitat i a l’entusiasme del’escriptor de Castalla. El fil conductor de l’acte principal consistirà en un espectacle que repassarà la vida, l’obra i les grans passions d’Enric Valor.

Al voltant de l’homenatge central hem creat ja una plataforma d’aportacionsindividuals i col·lectives, que es poden concretar de maneres molt diverses: exposicions, recitals, lectures, pintures, escultures, murals…

La direcció d’aquest projecte, encara obert, corre a càrrec de Dafni Valor, Toni Belloch i Antoni Torreño. Toni Belloch és dissenyador i escenògraf; Antoni Torreño, escriptor i president de l’associació El Barranc. Dafni Valor és actriu, professora d’art dramàtic i, com a directora teatral, els últims anys ha muntat espectacles multidisciplinars molt ben acollits pel públic i per la crítica. És, també, una neboda estimada d’Enric Valor.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.