L’associació cultural El Barranc i Galaxidi Produccions prepara un homenatge per el centenari d’Enric Valor

0
70
Bankia

L’associació cultural El Barranc de Paiporta i Galaxidi Produccions celebran el proper el 12 de juny un l’homenatge per el centenari d’Enric Valor.

‘Cent anys d’Enric Valor’ serà un homenatge a la vitalitat i a l’entusiasme del’escriptor de Castalla. El fil conductor de l’acte principal consistirà en un espectacle que repassarà la vida, l’obra i les grans passions d’Enric Valor.

Al voltant de l’homenatge central hem creat ja una plataforma d’aportacionsindividuals i col·lectives, que es poden concretar de maneres molt diverses: exposicions, recitals, lectures, pintures, escultures, murals…

La direcció d’aquest projecte, encara obert, corre a càrrec de Dafni Valor, Toni Belloch i Antoni Torreño. Toni Belloch és dissenyador i escenògraf; Antoni Torreño, escriptor i president de l’associació El Barranc. Dafni Valor és actriu, professora d’art dramàtic i, com a directora teatral, els últims anys ha muntat espectacles multidisciplinars molt ben acollits pel públic i per la crítica. És, també, una neboda estimada d’Enric Valor.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here