L’associació cultural Bassot organitza unes festes alternatives amb sabor genuinament valencià

0
144
Bankia

Arròs, pilota, foc, albaes i música en valencià. A les festes alternatives que ha organitzat l’associació cultural Bassot de Burjassot no li falten de res. Típicament valencians seran els tres primers dies d’octubre a Ca Bassot.

Per començar, el divendres 1 d’octubre, a les 20.00 hores, es llegirà el manifest i es llançarà el ‘txupinazo’ d’inici de les festes. Els dimonis de Campanar seran els encarregats de portar la pólvora amb el seu correfoc que obrirà boca al sopar popular. Després, cant d’estil, albaes i l’actuació de ‘La incunable del bassot’.

El dissabte 2 d’octubre, pel matí hi haurà jocs infantils i una fira de col•lectius socials i agricultura ecològica que obrirà de 11.00 a 20.00 hores. També pel matí hi haurà una xerrada de la Plataforma pel tancament dels centres d’internament d’estrangers i tindrà lloc la presentació de la revista Bostezo.

Al migdia, arròs al forn a preu popular i, a les 18.00 hores, una batukada en defensa de l’horta. A les 20.30 hores el sopar i, a les 21.00 hores, concert gratuït de Termofrigidus, Voltor i Atzembla. El diumenge conclouran les festes alternatives amb un taller- exhibició de pilota valenciana i una picadeta a Ca Bassot.

Tots els actes es faran al número 49 del carrer Pablo Iglesias de Burjassot excepte la batukada que començarà a la plaça de l’Ajuntament del municipi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here