L'artesania i l'originalitat de les falles torrentines Lope de Rueda i Ramón y Cajal premiades al concurs de les Creus de Maig

3 lecturas

Dissabte el casal de la falla Cronista Vicent Beguer Esteve de Torrent va acollir el lliurament dels premis a les Creus de Maig, uns premis que enguany han sigut atorgats en la categoria de Creu de Flor Natural a la falla Ramón y Cajal i en la categoria de Creu de Manualitats a la falla Lope de Rueda, que també es va emportar el premi a l'Originalitat.

Falla Lope de RuedaEl jurat va estar format per Carla Carratalà Climent, fallera major de la falla Cronista Vicent Beguer Esteve; Rafa Garrigues Ibáñez, de la falla Avinguda; Sandra Carrillo Alfaro, de la falla Ramón y Cajal; Amelia Lizcano Veliz, de la falla Pare Méndez; Rosa Jordán, de la falla La Plaça i Laura Gómez Pedrós, de la falla Sant Roc. En l'acte de lliurament dels premis hi eren l'alcalde Jesús Ros junt amb la fallera major de Torrent, Noelia Peinado, acompanyant els participants i guanyadors.

A més de la Creu de la mateixa falla Cronista Vicent Beguer Esteve, que no entra a concurs, hi han participat les falles Ramón y Cajal, Xenillet, Pare Méndez, Escultor Vicent Pallardó, Àngel de l'Alcàsser, Antoni Pardo,   Lope de Rueda,   Poble Nou, Reina Sofia, Barri Sant Gregori, Sant Roc,   Sedaví, Saragossa-Parc Central i Santa Llúcia. També s'hi han sumat les associacions Adisto, l'Associació de Veïns de Sant Gaietà i el Club del Minusvàlid.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí