L’Àrea de Cultura de la Diputació col•laborarà en el cançoner valencià impulsat per l’Ajuntament d’Aldaia

483

cançoner AldaiaEl diputat de Cultura de la Diputació de València,  Xavier Rius, ha visitat Aldaia per a reunir-se amb el seu alcalde, Guillermo Luján, i amb la regidora de Cultura, Empar Folgado.

Els representants d’Aldaia han traslladat al diputat el seu interès per a rellançar les activitats culturals de la ciutat. Així, el conegut Auditori d’Aldaia, el TAMA, reobri les seues portes amb una recent programació, on tindrà cabuda l’espectacle Som músics, som valencians, organitzat per l’Orfeó d’Aldaia i la participació de diverses entitats musicals i persones vinculades en el món de la música.

El diputat de cultura, Xavier Rius, ha oferit la possibilitat de suport tècnic i de traslladar l’experiència dels tècnics de cultura de la Diputació a aquells projectes més complexos, com la catalogació i transcripció de peces musicals inèdites del cancioner valencià, projecte en el qual Aldaia ha començat a fer interessants recerques a partir del patrimoni d’autors locals.

Rius també ha manifestat l’interès de la Diputació per mantenir campanyes com Anem al teatre, de la qual es beneficien molts escolars d’Aldaia i altres poblacions veïnes.

A més, Folgado també va comentar al diputat les singularitats d’un museu molt peculiar, el Museu del Palmito, únic en la península ibèrica dedicat a aquesta manufactura, i que solament té museus homònims a Londres i París.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.