L’Antic Mercat acull una exposició sobre la Mare de Déu dels Desemparats

474

exposició mare de deu torrentEls clavaris de la Mare de Déu dels Desemparats han inaugurat una exposició on es mostra, mitjançant imatges, la història de la Fundació. Diferents fotografies plasmen l'ajuda oferida per esta confraria a les persones més desfavorides durant segles. Un exemple és l’històric Hospital dels Innocents. També hi ha imatges sobre la devoció que se sent per la Mare de Déu en besamans, ofrenes o processons.

Van assistir a l'acte l'alcalde, Jesús Ros, acompanyat de diferents membres de la corporació municipal, que manifestà que se sentia molt content per esta exposició i va agrair als clavaris que l’organitzaren. També va afegir que hem d'estar molt orgullosos perquè els torrentins i torrentines sempre demostren el fervor, l'amor i la devoció per la seua Mare de Déu.

Per tal que els assistents pogueren col·laborar-hi amb donatius, els clavaris venien unes polseres roges. A més s’informà que el mes que ve s’organitzarà un besamà i tots els beneficis arreplegats estaran destinats a continuar l'ajuda oferida per la Fundació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.