L’AMPA del Carraixet comença una recollida de signatures per denunciar les deficiències del col•legi

0
73
Bankia

L’AMPA del col•legi Carraixet d’Almàssera, junt a l’associació de veïns i la Federació de pares i mares d’alumnes de València (FAPA-València), han decidit començar una sèrie de mobilitzacions per tal de denunciar la “precària situació” en la que es troba el centre i, com a primera mesura, recolliran signatures de recolçament per tal de presentar-les a la Conselleria d’Educació.
L’associació de pares i mares explicaren als presents en l’última assemblea que la promesa de Font de Mora al març de 2007 (quan va visitar el centre), d’iniciar les obres d’un centre nou, encara no s’ha materialitzat.

“L’Ajuntament d’Almàssera va cedir els terrenys pertinents en el seu moment i va deixar paulatinament de realitzar el manteniment de l’escola que hui per hui es troba en condicions deplorables”, denuncien.

És per aquesta raó que els veïns d’Almàssera, junt a l’AMPA del Carraixet i amb el suport de FAPA-València, van decidir iniciar una sèrie de mobilitzacions per tal de reivindicar la construcció del nou centre. La primera, una recollida de signatures per a presentar-les per registre d’entrada al conseller d’Educació, Alejandro Font de Mora.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here