L’AMPA de Burjassot i Paiporta es sumen a la concentració davant Generalitat per a reivindicar la construcció dels centres educatius

0
84

Representants de STEPV han assistit aquest matí a la concentració davant el Palau de la Generalitat a València convocada per diverses AMPA de centres en barracots, per a reivindicar la construcció dels nous centres educatius, que en alguns casos porten més de 9 anys reivindicant.
A la concentració han assistit diverses AMPA de centres de localitats com Sueca i el Perelló, Nàquera, Montserrat, Burjassot, Paiporta o València ciutat que fa anys que reivindiquen la construcció de centres nous i l’eliminació, per tant, dels barracots on ara mateix estudia l’alumnat.

STEPV, mitjançant la Junta de Personal Docent, ha traslladat a la Direcció Territorial, les peticions d’alguns d’aquests centres sense obtindre una resposta satisfactòria fins ara. En la darrera reunió de la Junta de Personal amb la Direcció Territorial, l’administració no va respondre a preguntes de STEPV relatives a la construcció de Centres d’Iniciativa Social (CIS) que provocaran el tancament de centres públics, com previsiblement passarà amb el CEIP 103 de València, ubicat en la zona de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

El sindicat denuncia, per tant, aquesta situació i critica “la política de privatització de l’ensenyament de la Conselleria d’Educació mitjançant els CIS” i exigeix la construcció immediata dels centres educatius públics per posar fi als barracots.

Per això, STEPV ha mostrat el seu suport a les AMPA que aquest matí s’han concentrat en el Palau de la Generalitat i continuarà treballant colze a colze amb els pares i mares per millorar la qualitat de l’ensenyament públic al País Valencià.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.