L’alcaldessa obri una nova edició dels ‘Cafés del Vila’ amb un debat sobre l’educació

0
42
Bankia

L’alcaldessa d’Alaquàs ha estat un any més l’encarregada d’inagurar les sessions dels Cafés del Vila, una iniciativa pionera posada en marxa pel col•legi públic Vila d’Alaquàs per oferir a les mares i pares un espai on informar-se i debatre sobre els diversos assumptes que afecten els seus filles i filles.
Sota el tema ‘El futur comença en l’educació’, la primera edil va exposar als participants la importància sobre l’educació pública com a “clau que ens permet obrir les portes del futur, les armes, les ferramentes amb qué els nostres fills i filles afrontaran la seua vida”. Elvira García Campos va fer un repàs sobre l’evoució que l’educació ha experimentat en els últims 30 anys i va donar les claus als pares i mares per a educar en valors als seus fills i filles.

Els Cafés del Vila forma part de l’escola de Mares i Pares posada en marxa pel col•legi Vila d’Alaquàs. L’objectiu principal d’aquesta activitat és crear un espai per a les famílies, on es tracten els temes d’actualitat que tant repercuteixen en l’educació dels xiquets i les xiquetes. Es tracta de sessions didàctiques amb un enfocament pràctic obert al diàleg i a la participació. Les sessions es realitzen una vegada al mes al centre escolar.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here