L’alcaldessa d’Alaquàs es reunix amb Alfonso Rus per establir línies de treball entre el municipi i Diputació

376

Alaquàs RusL’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, es va reunir ahir amb el president de la Diputació de València, Alfonso Rus, per tal d’establir noves línies de treball i col·laboració entre ambdues administracions.

La primera edil va plantejar al president de la Diputació les necessitats del municipi amb l’objectiu de continuar col·laborant pel tal d’aconseguir més ajudes que facen realitat nous projectes per al municipi.

 En aquest sentit, ha senyalat comm a exemple del Projecte de Condicionament i Millora de les Instal·lacions Auxiliars del Poliesportiu Municipal del Bovalar, en el qual s’invertiran més de 100.000 euros i que està inclòs en el Pla Provincial d’Obres i Serveis per a l’any 2013 de la Diputació de València i que a hores d’ara es troba en fase d’adjudicació.

García Campos ha agraït l’atenció rebuda i ha insistit en la bona relació que ”existeix entre l’Ajuntament d’Alaquàs i la Diputació de València que més enllà dels colors polítics, ha de servir per millorar Alaquàs i dotar el municipi de nous projectes i serveis que milloren la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.