L’alcaldessa d’Alaquàs convida al conseller de Governació Serafín Castellano a participar en la tradicional cordà

0
72

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, ha convidat al Conseller de Governació, Serafín Castellano, a participar en la Cordà d’Alaquàs que se celebrarà en la matinada del 8 al 9 de setembre, dies grans de la Festa d’Alaquàs. La primera edil ha remés aquest matí una carta en la que es convida formalment al Conseller a unir-se a la que és una de les tradicions més arrelades de les Festes Majors: la Cordà d’Alaquàs en honor al Crist de la Bona Mort.
Amb aquesta carta, que la primera edil ha acordat amb l’Associació Amics de la Cordà, l’alcaldessa fa extensiva la seua invitació a les Festes Majors d’Alaquàs, per tal que el conseller puga conèixer de més a prop les diferents manifestacions lúdiques i festives que es realitzen al llarg d’aquests dies.

La Cordà d’Alaquàs és una de de les cites amb més arrelament social i popular d’Alaquàs. Amb més de 150 anys d’història, es tracta d’una manifestació festiva que va nàixer, segons la documentació, l’any 1859 i en la que participen cada any centenars de tiradors, festers i festeres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.