L’alcalde de Paterna anuncia que s’obriràn les coves i la Torre perquè es conega el patrimoni municipal

0
156
Bankia

3GUIATURL’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha anunciat hui que “es va a obrir La Torre i les coves de Paterna a la ciutadania perquè es conega el nostre patrimoni turístic”. Així ho ha afirmat aquest matí en un recorregut que ha realitzat per la Plaça del Poble i el Mercat Municipal, en el ha entregat personalment a desenes de veïns i veïnes la guia turística, editada per l’Ajuntament i elaborada en 3 idiomes, que busca difondre l’oferta cultural i gastronòmica de la localitat.

Acompanyat per la regidora de Cultura, Festa i Tradicions, Paqui Periche, ha recorregut diferents llocs del mercat municipal i ha animat a la ciutadania perque s’acoste a una de les visites guiades com la que tindrà lloc el pròxim dia 30 de gener a les 10 del matí i que recorrerà els principals monuments de la localitat.

Molts veïns i veïnes que ja han acudit a una d’aquestes eixides culturals ens han felicitat per permetre que, sobretot els més xicotets i xicotetes, puguen descobrir de primera mà els monuments més importants de Paterna com són les coves-vivenda, La Torre i el Calvari”, ha afirmat Sagredo.

L’Ajuntament de Paterna vol consolidar el municipi com a destinació turística de referència tant a nivell comarcal com a nivell provincial i autonòmic. Entre les iniciatives impulsades, destaca la publicació d’una Guia Turística, un document de 24 pàgines en 3 idiomes, que realitza un recorregut informatiu pels monuments més emblemàtics de Paterna, des de la Torre i les coves fins al Calvari, el Gran Teatre Antonio Ferrandis o el Museu de Ceràmica, passant per una descripció de zones naturals com La Vallesa i el Parc Natural del Túria i incidint en les seues festes i tradicions, entre les quals destaca l’emblemàtica Cordà.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here