L’alcalde de Paterna anuncia que s’obriràn les coves i la Torre perquè es conega el patrimoni municipal

507

3GUIATURL’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha anunciat hui que “es va a obrir La Torre i les coves de Paterna a la ciutadania perquè es conega el nostre patrimoni turístic”. Així ho ha afirmat aquest matí en un recorregut que ha realitzat per la Plaça del Poble i el Mercat Municipal, en el ha entregat personalment a desenes de veïns i veïnes la guia turística, editada per l’Ajuntament i elaborada en 3 idiomes, que busca difondre l’oferta cultural i gastronòmica de la localitat.

Acompanyat per la regidora de Cultura, Festa i Tradicions, Paqui Periche, ha recorregut diferents llocs del mercat municipal i ha animat a la ciutadania perque s’acoste a una de les visites guiades com la que tindrà lloc el pròxim dia 30 de gener a les 10 del matí i que recorrerà els principals monuments de la localitat.

Molts veïns i veïnes que ja han acudit a una d’aquestes eixides culturals ens han felicitat per permetre que, sobretot els més xicotets i xicotetes, puguen descobrir de primera mà els monuments més importants de Paterna com són les coves-vivenda, La Torre i el Calvari”, ha afirmat Sagredo.

L’Ajuntament de Paterna vol consolidar el municipi com a destinació turística de referència tant a nivell comarcal com a nivell provincial i autonòmic. Entre les iniciatives impulsades, destaca la publicació d’una Guia Turística, un document de 24 pàgines en 3 idiomes, que realitza un recorregut informatiu pels monuments més emblemàtics de Paterna, des de la Torre i les coves fins al Calvari, el Gran Teatre Antonio Ferrandis o el Museu de Ceràmica, passant per una descripció de zones naturals com La Vallesa i el Parc Natural del Túria i incidint en les seues festes i tradicions, entre les quals destaca l’emblemàtica Cordà.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.