L’Ajuntament vol protegir l’horta amb el vallat dels camps i la recuperació de les parcel•les abandonades

0
43
Bankia

Des de fa anys, l’Ajuntament d’Aldaia treballa per protegir i potenciar l’horta i el camp amb un contacte constant amb el Consell Local Agrari i amb diferents iniciatives, com la construcció del Cinturó Verd o la premiada Horts d’Oci, per a protegir el camp local. Durant 2010 s’està gestant un nou i definitiu pla municipal que pretén configurar el futur de l’horta i, sobretot, protegir els camps que actualment encara queden al terme municipal.
El projecte més immediat que es va a acometre és el vallat de tota la zona de l’horta per part del Consell Local Agrari a proposta de l’Ajuntament. Amb este tancat de l’horta que implica a moltes propietats i que està en fase de redacció i, s’espera, finalitzat a final d’any, es dotarà de les condicions adequades per a poder treballar el camp, poder protegir les collites de robatoris i, com a segona fase, llevar totes les escombraries del 40% d’horta abandonada per a així, incentivar l’ús dels camps aturats.

Posar portes a l’horta. Eixa és la missió d’aquest ambiciós pla que pretén configurar i estructurar una horta estable a la ciutat d’Aldaia. Segons assenyalen des de l’Ajuntament, s’està treballant “seriosament” en aquest projecte, “un pla molt ambiciós, perquè són moltes les propietats que estan implicades”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here