L'Ajuntament talla els arbres de la Plaça dels Furs sense avís previ de que estaven malalts

16 lecturas

El Bloc de Burjassot ha expressat la seua preocupació per la forma en què s'han tallat els arbres de la Plaça dels Furs, davant l'església de Sant Miquel i ha demanat al Ajuntament que informe abans als veïns dels motius pel qual es produeixen actuacions com aquesta.
Els arbres tallats eren falses pimenteres amb molts anys d'antiguetat que donaven ombra al pati que serveix també de pati d'escola. De fet, molts veïns, alarmats, s'han posat en contacte amb els regidors del Bloc per demanar explicacions.

Segons el portaveu, Jordi Sebastià, han sabut pels tècnics que alguns arbres estaven malalts i que a més, “amenaçaven amb caure ja que no tenien les arrels molt profundes i això és un perill pels xiquets que juguen a la plaça, però el resultat és molt alarmant i els veïns no en sabien res”.

Per tal d'evitar l'alarma i les protestes dels veïns, el Bloc proposarà al pròxim plenari l'adopció d'una mesura que ja es duu a terme en diversos països d'Europa, com ara Alemanya.

“Es tracta senzillament – comenta Sebastià- de col•locar un cartell previ a les obres de tala de qualsevol arbre, on s'indique per què es tallen i quan hi haurà uns altres arbres en el seu lloc, així la gent tindrà la informació corresponent i no s'alarmarà en veure com cauen uns arbres tan grans i que portaven trant de temps amb nosaltres”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí