L’Ajuntament i l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Alaquàs presenten la XII Antologia Popular

0
195

Alaquàs ha celebrat en els últims dies la tradicional Setmana de les Persones Majors amb gran èxit de participació. Un dels events amb més expectació ha estat la presentació de la XII Antologia Popular que cada any edita l’Ajuntament d’Alaquàs. L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, acompanyada de la presidenta de l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Alaquàs, Francisca Márquez Moreno, va ser l’encarregada de presentar aquesta nova edició.

antologia-2El llibre està format pels poemes i relats en prosa de 20 autors, tots ells elaborats per veïns i veïnes d’Alaquàs. Els treballs aborden emocions que comparteixen els participants en aquesta iniciativa de l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Alaquàs amb els seus lectors i que recolza l’Ajuntament amb la seua publicació.

Com sempre ha format part d’una iniciativa immersa dins dels actes programats amb motiu de la Setmana de les Persones Majors amb l’objectiu d’oferir als majors un espai on poder gaudir de la literatura. Des del 12 fins el 29 de setembre s’han organitzat diferents actes com l’exposició fotogràfica, teatre i dinars d’agermanament.

En l’acte es va realitzar també un agraïment públic al membre de la junta directiva Pedro Juan Navarro per la seua tasca realitzada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here