L’Ajuntament de Quart de Poblet rep el premi a la iniciativa en la gestió de l’esport de la Comunitat Valenciana

460

Quart de Poblet. Ayuntamiento 1L’Ajuntament de Quart de Poblet ha sigut guardonat amb el Premi Comunitat Valenciana a la Iniciativa en la Gestió de l’Esport des de l’àmbit públic, que atorga l’Associació de Gestors Esportius Professionals de la Comunitat Valenciana. L’alcaldessa, Carmen Martínez, arreplegarà el premi divendres que ve, 5 de febrer, en l’acte oficial organitzat per l’entitat, al que assistirà també el regidor d’Esports, Manuel Díaz.

Des de la implantació del sistema esportiu de Quart de Poblet, la missió principal ha sigut que els serveis han d’estar orientats a satisfer l’interès general respectant els principis d’igualtat, continuïtat i adaptabilitat. Per aquesta raó, l’Ajuntament, que compta amb 17 instal·lacions esportives, ofereix un ampli ventall d’activitats i programes que responen a les necessitats de tota la població, detectades a través d’estudis renovats permanentment, que garanteixen a qui així ho desitja poder beneficiar-se d’una activitat esportiva des que naix fins que les condicions físiques ho permeten, donant cobertura a diferents capacitats i possibilitats (adquisitives, culturals, de mobilitat, de disposició de temps, …) de la població.

El model, amb un alt nivell d’eficàcia, ha merescut el reconeixement de l’associació que agrupa els gestors esportius de la Comunitat Valenciana, creada l’any 1997 i que representa a un important col·lectiu de professionals i de persones interessades en la gestió de l’esport.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.