L’Ajuntament de Picassent valorarà els expedients de la Llei de la Dependència

633

Amb l’objectiu d’alleugerir els tràmits que s’han de fer per aconseguir l’ajuda a la dependència, a partir d’ara serà el personal tècnic dels Serveis Socials Municipals l’encarregat de fer les valoracions de la dependència als veïns i les veïnes de Picassent.

En conseqüència, per poder dur a efecte tal fi, l’Ajuntament reforçarà el servei de la dependència amb un nou treballador social. “Ara que el nou Govern de la Generalitat ens ha transferit la competència als ajuntaments, anem a treballar de valent per intentar que els expedients dels veïns i veïnes de Picassent es posen al dia el més prompte possible”, afirma l’alcaldessa, Conxa Garcia.

El regidor de Benestar Social, Carles Silla, ha declarat al respecte que, “durant 5 anys, els expedients de dependència han patit moltes demores per la falta de pressupost i per tant de valoracions. Una situació que ha provocat que hi haja molts expedients pendents i que, fins i tots s’haja arribat a la situació que ha hagut persones que han mort sense haver sigut encara reconegudes”.

A Picassent, des de l’any 2013 i fins el 2016, hi ha pendents de valorar un total de 198 expedients als que cal sumar 40 sol·licituds per empitjorant de la persona sol·licitant, i enguany són ja 35 els nous expedients que s’han tramitat. La valoració d’expedients es farà per ordre de prioritat: en primer lloc s’atendran els expedients d’urgència marcats per la Conselleria, a continuació, els expedients amb menors i per últim l’ordre d’antiguitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.