L’Ajuntament de Picassent recapta 3.000 euros per a Càritas amb el calendari solidari

0
121

01.picassent.caritascalendariSolidaritat i història local són les dos vessants que poden definir esta primera edició del calendari solidari editat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Picassent i adquirit en la seua totalitat pel veïnat de Picassent. La proposta municipal ha aconseguit recaptar 3.000 euros que ja han sigut entregats a Cáritas Interparroquial de Picassent.

Al mes de desembre es va posar a la venda el calendari solidari per al 2014 amb l’objectiu de recaptar fons per a l’Economat de Cáritas Interparroquial de Picassent. Els rectors de les dos parròquies, Enric Cervera i Vicent Cardona, han rebut este matí la recaptació total, 3.004 euros, de les mans de l’alcaldessa de Picassent, Conxa Garcia, i el regidor de Solidaritat, Carles Silla.

Tots dos han declarat que “el calendari ha sigut una iniciativa molt ben acollida pel veïnat, ja que no només replega la vessant solidaria sinó que també compté molta informació històrica i cultural del municipi. Des d’ací volem agrair la participació ciutadana que ha tingut esta iniciativa, una més dins de les polítiques socials que fa este Ajuntament per afavorir a qui més ho necessiten”.

Els punts de venda han sigut els diferents edificis municipals, com ara, la Casa de Cultura, el Poliesportiu Municipal, l’Auma, l’Ajuntament, Serveis Socials, i l’Escola d’Adults, així com durant la celebració de la Gala de l’Esport, el berenar de Nadal de les Ames de Casa, les activitats culturals del Nadal a la Casa de Cultura i a l’ExpoJove. El Mercat Municipal, també va ser un punt de venda durant dos dissabtes del mes de desembre, a més del col·legi Sant Cristòfor Màrtir, la Parròquia de La Miraculosa, i el quiromassatgiste, Cristòfor de Miguel.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.